Klantervaringen

Op deze pagina kunt u uw ervaring achterlaten, ook zijn hier de ervaringen van  anderen te lezen.

Reactie plaatsen

Reacties

Peter en Wija
een maand geleden

wij hebben individueel les gekregen van monique. Onze hond Ula gevonden op een vuilnisbelt in Bosnie is zeer angstig. Na de eerste les zagen wij al een andere hond. Nu na drie lessen weet je niet wat je ziet. Ze krijgt steeds meer zelfvertrouwen. We hebben er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen met Ula en dat komt door Monique. Door haar rust en overwicht komt het allemaal goed.

Wendy
5 maanden geleden

Wauw wat ben ik blij met de training van Monique!
Ze laat je “samen” baas en hond werken tot je samen een team bent. Puppy cursus gedaan met mijn boerboel pup en daarbij nog een paar privé trainingen gedaan. Daarna met mijn andere hond nog privé trainingen gevolgd. Dit waren training op verschillende locaties , wat heel fijn was. Je leert dan in verschillende situaties te reageren en direct te handelen. Heel tevreden! Ik wou dat ik jaren eerder bij Monique was gaan trainen!

Kim Brinks
5 maanden geleden

Lieve Monique,

Samen met Luna heb ik samen de puppycursus gedaan in combinatie met enkele privé trainingen. Ik ben enorm onder de indruk van alles wat jij aan kennis en ervaring op een inspirerende manier kan overbrengen. Onze drukke staffie is snel overprikkeld en jij hebt me geleerd hoe ik haar weer in een rustige modus krijg. Je biedt geen standaard training waar je alleen ‘af-zit-blijf’ leert, maar waar je juist leert hoe je moet omgaan met alle dagelijkse situaties. Van even naar de markt tot een hond passeren. Jouw hulp is direct in de praktijk toepasbaar waardoor mijn (zelf)vertrouwen is gegroeid. Ik heb met aangemeld voor de vervolgcursus en ik kijk uit naar de Roedelreis naar Callantsoog. Alle trainingen zijn tot nu toe een feest en Luna geniet er ook enorm van. Een aanrader dus!

Kees,Els
9 maanden geleden

Lieve Monique.
Met Abel onze kooiker van 4 jaar 3 dagen training bij je gehad. Abel viel veel uit, was moeilijk te corrigeren waardoor het wandelen met hem niet echt rustig verliep. Hij was gefocust op alles wat om hem heen gebeurde. Na lang zoeken wat voor ons passend was kwam jij in de kooikergroep voorbij. Niet echt om de hoek maar ik dacht gelijk..dit is het wat wij zoeken, wat ons verder kan helpen....Inderdaad jij was het. Wat hebben wij in die 3 dagen ontzettend veel van je geleerd. Het was "soms" vermoeiend, altijd leerzaam en ook belangrijk heel leuk. Je geeft de training ontzettend goed, je bent duidelijk, direct weet wat nodig is, je luistert en geeft goede aanwijzingen. Wij zijn samen met jou heel ver gekomen in die 3 dagen. Abel weet zijn plek nu, wij de onze. Abel doet het nu heel goed en blijven trainen met hem. Wij raden je zeer zeker aan..ook als je van verder komt....Doen...❤

Nanda
een jaar geleden

Samen met mijn hond Mika heb ik een vierweekse training gevolgd bij Monique. De verbinding tussen ons was weg waardoor Mika begon uit te vallen naar andere honden. Door te werken aan ons vertrouwen, mij minder te laten denken en méér direct te laten handelen en duidelijker te communiceren naar mijn hond hebben we enorme stappen gemaakt. Met als hoogtepunt het passeren van verschillende honden op de markt in Emmen zonder ook maar enig probleem. Ik kan Monique dan ook zeker aanraden; ze is duidelijk, direct, meedenkend, let heel goed op wat je doet/niet doet en heeft oog voor het welzijn van je hond. Mika is bijvoorbeeld snel overprikkeld en heeft dan even ruimte nodig om tot zichzelf te komen/even te snuffelen of even wat te drinken. Hier is alle ruimte en tijd voor.

Linda Strijks
een jaar geleden

Lieve Monique, bedankt voor de geweldig leuke, maar vooral leerzame training. Wat een verschil! Hugo was op basis van energie en prikkels getraind, rust kende hij niet. Dit veroorzaakte ook de problemen als (gek doen aan de lijn bij een tegemoetkomende hond, opspringen naar mij, , het niet accepteren als iemand mij een knuffel gaf, en noem maar op. Allemaal kleine probleempjes die samen best een grote uitdaging aan het worden waren. Ook weerhield mij dit steeds vaker om in gebieden of op tijden te gaan lopen dat er veel andere honden op straat waren. Hugo is van zich zelf al indrukwekkend door zijn grootte en door zijn gedrag schok dit de nodige mensen en jonden af. Terwijl het zo een ontzettende goedzak is. Als afsluiting van de training hebben we heerlijk ontspannen op het terras gezeten. Wat een leuke ervaring was dit. Op en top genieten en trots zijn op die grote beer. 4 week geleden zouden we dit nooit gedurfd hebben. Door de training geniet ik veel meer van het wandelen en kan Hugo onderdeel zijn van onze familie uitjes. Nu al zin in de groepswandeling.

Ik had de aanvraag al maanden voor mij uitgesteld omdat je weet dat het met je eigen doen en laten te maken heeft. Je gaat geconfronteerd worden met je eigen gedrag. Echter heb ik er achteraf spijt van dat ik me niet eerder heb aangemeld. Monique je bent een top wijf en verdient een dikke 11!

Jeanine
een jaar geleden

Dex liep vaker met ons dan wij met Dex, Monique ingeschakeld na het horen van succes verhalen. Mooi om met hulp van Monique te ervaren dat het kan en lukt! Monique heeft veel kennis en kan dit goed overbrengen. Nu lopen wij met Dex en hebben we de regie maar ook verbinding met Dex! Een aanrader want het zijn soms kleine details die er net voor zorgen dat het beter gaat. Bedankt Monique, poot van Dex!

Astrid
2 jaar geleden

Samen met mijn 1 jarige labrador een workshop gehad bij Monique. Omdat t lopen met mijn hond echt geen pretje was. Ze trok zo vreselijk aan de riem, en alleen maar dr neus achter na. Zag er iedere keer tegen op om te gaan lopen. Toen kreeg ik de tip om de site van Monique, Sterk op Poten eens te bekijken. Vol ongeloof de filmpjes bekeken... maar heb mij toch opgegeven voor een workshop. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb!! In 3 uur tijd wist mijn stuiterbal dat rustig naast lopen, ook leuk was!! Ben zo blij dat Monique geholpen heeft! Mij en de hond!! We lopen elke keer met veel plezier.. zonder trekken!

Laura de Vries
2 jaar geleden

Ondanks meerdere cursussen en trainingen die ik elders gevolgd had, kon ik met Tosca geen andere honden passeren op straat zonder dat ze blaffend en grommend in de riem hing. Het lopen met haar werd een beladen ding en gaf mij veel stress.

Monique heeft mij in een paar lessen geleerd hoe ik een goede leider kan zijn voor Tosca en haar veiligheid kan bieden. We gaan nu een stuk meer ontspannen over straat maar ook in en rond huis en zelfs onderweg in de auto is Tosca relaxter. We hebben nog twee lessen te gaan om de puntjes op de i te zetten en kijken uit naar de roedel wandelingen die Monique organiseert, om het geleerde in praktijk te oefenen.
Zooooo blij dat ik dit gedaan heb!!

Els en Gerard
2 jaar geleden

Onze herder viel enorm uit naar andere honden. Zo erg dat ik niet meer met hem durfde wandelen. Monique heeft mij geleerd om weer met plezier en vertrouwen met mijn hond op pad te gaan. Ik wou dat ik eerder van haar had gehoord, dat had veel stress voorkomen. Ook genieten we van de roedelwandelingen en andere activiteiten die Monique organiseert. Geweldig adres en absoluut een aanrader!