Trekken aan de riem

ZATERDAG 11 MEI OM 13.00 WORKSHOP TREKKEN AAN DE RIEM = VOL , aanmelden voor reserve lijst mogelijk.

 

Loop je tegen het probleem aan dat het niet lukt om ontspannen samen te wandelen? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou! Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om op een andere manier te communiceren met je hond. Hierdoor komt een andere samenwerking en verbinding tot stand en gebruik je je eigen lichaamstaal en energie tijdens jullie communicatie.

 

De workshop duurt ongeveer twee en een half tot drie uur met een groepsgrootte van vier, zodat ik iedereen in alle rust kan begeleiden. Bij vier aanmeldingen gaat het door en stel ik je hiervan op de hoogte. Je kan je aanmelden wanneer je hond te enthousiast is, trekt aan de riem, geen focus heeft voor jou of blaft naar andere honden (maar niet agressief). Neem contact met mij op via 0624958847. Op het moment dat je hond extreem agressief gedrag vertoont kun je je helaas NIET aanmelden.

Het programma

Na aankomst is de workshop verdeeld in drie onderdelen: oberveren, terugkoppeling en praktijk. Ik ga kijken naar jullie samenwerking, verbinding en communicatie  en naar  waar jullie knelpunten in de communicatie liggen . Vervolgens krijg je hier een terugkoppeling van en geef ik uitleg over het brein van de hond we gaan aan de slag om je bewust worden van je eigen lichaamstaal en energie, hoe je dit in kunt zetten om op non-verbale manier te communiceren met je hond. Vervolgens gaan door middel van verschillende oefeningen dit in de praktijk brengen.