individuele Vierweekse training

Een hond is een vriend voor het leven en je wilt natuurlijk de mooie herinneringen samen maken. Wanneer je merkt dat je trouwe viervoeter bijvoorbeeld uitvalt naar auto's, fietsers, andere honden etc., je kan bezoek niet in alle rust ontvangen, je hond is angstig of juist super enthousiast, kan je je hond helpen door middel van je eigen lichaamstaal, energie en non-verbale communicatie. Tijdens de vierweekse training op maat gaan we aan de slag om hiervan bewust te worden en hoe je dit kan inzetten tijdens het communiceren met je hond. Ik leer je de taal van je hond om van daaruit vertrouwen, verbinding en samenwerking te creëren. De duur van de eerste sessie  is ongeveer twee uur het is verdeeld in drie onderdelen: observatie, terugkoppeling en de basis in praktijk brengen, de volgende drie sessies duren ongeveer een uur.   

Een vierweekse training wordt altijd op maat gemaakt een passend bij de problemen waar jullie tegen aanlopen in die vier trainingen kunnen we meerde onderdelen behandelen bv trekken aan de riem/ passeren andere honden/ bezoek ontvangen, na de eerste sessie ontvang je een trainingsschema die bij jullie past en mits gewenst een verslag met diverse filmpjes van de eerste sessie.  

Op mijn facebook pagina / honden training en gedragsbegeleiding sterk op poten kun je diverse filmpjes zien hoe een vierweekse training eruit ziet vanaf de eerste tot laatste sessie.